Bitcoin.com Portemonnee onthult USDT-ondersteuning – Gebruikers kunnen SLP-basisketting ruilen en opslaan

In de eerste week van juli heeft Bitcoin.com’s Wallet een aantal nieuwe functies toegevoegd, waaronder een portfolio-indeling en een honestcoin (USDH)-ruilfunctie. Met de laatste update van deze week kunnen gebruikers van de Bitcoin.com-portemonnee nu ook de op SLP gebaseerde stablecoin tether (USDT) in hun portemonnee opslaan.

Tether (USDT) is de meest populaire stablecoin in het crypto-ecosysteem tot nu toe en Bitcoin.com-portemonneegebruikers kunnen de stablecoin nu op elk gewenst moment opslaan, versturen en ontvangen.

News.Bitcoin.com rapporteerde onlangs over hoe de firma Tether Limited de Simple Ledger Protocol technologie gebruikte om meer dan 6 miljoen SLP gebaseerde USDT uit te geven. Vandaag de dag zijn er 6.001.007 SLP-gebaseerde tethers in omloop volgens de statistieken van Simpleledger.info.

Net als de mogelijkheid om een SLP-token vast te houden, stelt de Bitcoin Revolution-portemonnee gebruikers nu in staat om SLP-gebaseerde tethers (USDT) op te slaan, te verzenden en te ontvangen. Het is belangrijk om op te merken dat tether (USDT) is geslagen op een aantal verschillende blockchains. ETH-gebaseerde tethers of andere soorten USDT-munten die niet met het Simple Ledger Protocol zijn geslagen, zullen niet compatibel zijn met de Bitcoin.com Wallet-software.

De Bitcoin.com Portemonnee biedt een methode voor mensen om de SLP-gebaseerde tethers te verkrijgen door gebruik te maken van de in-app-swap functies.

De Bitcoin.com Portemonnee stelt gebruikers in staat om munten te wisselen door gebruik te maken van de Sideshift.ai applicatie. Het proces is intuïtief en het wisselen van munten met behulp van de Bitcoin.com-client duurt slechts enkele minuten. Gebruikers kunnen bitcoin-cash (BCH), bitcoin (BTC), honestcoin (USDH) en tether (USDT) wisselen met behulp van de portemonneesoftware.

Om bitcoin-cash te ruilen voor SLP-gebaseerde tethers, tikt u gewoon op de „swap“-knop aan de onderkant van het startscherm van de portemonnee en het zal u naar het in-app-wisselingsvenster leiden.

Vanaf hier kunt u kiezen welke munt u wilt ruilen, en de andere dag heeft onze nieuwsdienst $6 aan BCH geruild voor 6 tethers. De swapping-functie toont een live wisselkoers voor BCH en de prijs per tether ook.

We kozen gewoon voor BCH en USDT en selecteerden de ontvangende portemonnee, die het Simple Ledger Protocol-adres van de portemonnee weergeeft. Het minimum aan bitcoin cash (BCH) dat nodig is om een swap te voltooien is 0,003934997 BCH. Na het selecteren van de hoeveelheid tether, drukt u gewoon op „bevestigen en ruilen“ om het proces te starten.

De software laat u weten dat de swap plaatsvindt op de Sideshift applicatie, en de portemonnee stuurt ook een bericht naar u via de meldingen sectie. Sideshift geeft u een factuurnummer en de melding laat u weten dat het proces is gestart.

Nadat het geld op de BCH-blokketen is bevestigd, worden de penningen naar het SLP-token-adres gestuurd. Vanaf hier worden de USDT-munten in de portefeuillesaldosectie verantwoord onder stablecoins, en worden deze bij elkaar gebracht met de totale waarde van alle crypto-activa in de portefeuille.

Bitcoin.com heeft altijd topklasse producten en diensten geleverd die mensen veel aandacht geven aan het innovatieve crypto-ecosysteem. Door gebruikers in staat te stellen om stablecoins af te dekken en BCH of BTC met gemak in te ruilen voor munten als USDT en USDH, krijgen gebruikers veel meer controle over hun investeringen.